Haringparty een groot succes

De vijfde Haringparty Pijnacker waarbij de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenie betrokken zijn is donderdag 22 juni bij Tout le Monde een groot succes geworden.

Onweer en regen deden vermoeden dat er misschien wat minder mensen zouden komen maar dat viel enorm mee. Er waren rond de 200 mensen aanwezig. Ze genoten van de gezelligheid, van de heerlijke haring die Koos Zoutendijk had schoongemaakt maar ook van de grote loterij die zich kon verheugen in een groot aantal prachtige prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven in Pijnacker en omgeving. De opbrengst is nog niet bekend, maar wordt zo snel mogelijk gemeld. 

Een hoogtepunt was de officiële opening die werd verricht de ambassadeur voor Armenië in Nederland, mevrouw Dziunik Aghajanian. Zij nam met Henny Bos, de voorzitter van de stichting, de eerste hap haring.

We dachten dat het een primeur was, maar ze heeft al eerder deze puur Hollandse lekkernij ‘naar binnen gewerkt’. Ze genoot zichtbaar van de haring en van de happening! Vervolgens bleef het nog heel lang gezellig bij Tout le Monde! Iedereen weer bedankt voor de inbreng en de medewerking!

De ambassadeur ging niet met lege handen naar huis: ze kreeg een paar Hollandse klompjes, een fles Pijnackerse Burgemeestersadviesbier en een ruiker bloemen. Geweldig dat de ambassadeur weer spontaan reageerde op het verzoek de Haringparty te openen! 

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.