Haringmes snijdt aan meerdere kanten


De vijfde Haringparty Pijnacker waarbij de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië betrokken zijn, is donderdag 22 juni bij Tout le Monde een groot succes geworden.

Onweer en regen deden vermoeden dat er misschien wat minder mensen zouden komen maar dat viel enorm mee. Er waren rond de tweehonderd gasten aanwezig. Ze genoten van de gezelligheid, van de heerlijke haring die Koos Zoutendijk had schoongemaakt maar ook van de grote loterij met prachtige prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven in Pijnacker en omgeving. De party is voor het goede doel en zo snijdt het haringmes aan meerdere kanten. Een hoogtepunt was de officiële opening die werd verricht de ambassadeur voor Armenië in Nederland, mevrouw Dziunik Aghajanian. Zij nam met Henny Bos, de voorzitter van de stichting, de eerste hap haring. Ze genoot zichtbaar van de haring en van de happening! Vervolgens bleef het nog heel lang gezellig bij Tout le Monde! De ambassadeur ging niet met lege handen naar huis: ze kreeg een paar Hollandse klompjes, een fles Pijnackerse Burgemeestersadviesbier en een ruiker bloemen. De Haringparty Pijnacker is dit jaar voor de vijfde maal gehouden en staat open voor iedereen. Het is voor de gezelligheid, het elkaar ontmoeten en tegelijk ondersteun je een goed doel. De opbrengst gaat naar een concreet project in Armenië dat veelal wordt ondersteund door Wilde Ganzen

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.