Kussens voor rolstoelen

Een teken van vooruitgang in Armenië is dat er meer echte aandacht komt voor de positie van minder-validen. Terwijl de stoepen zelfs voor valide mensen vaak moeilijk begaanbaar zijn, blijven die voor rolstoelers een hindernisbaan. Er is dus nog veel te verbeteren op dit punt.

Wel zie je bij met name overheidsgebouwen in de grotere steden dat er hellingbanen worden gemaakt voor mensen met een rolstoel. De organisatie Unison zet zich in voor de belangen van mensen met een beperking. Deze organisatie werkt met mensen die aan een rolstoel gebonden zijn. Rolstoelen zijn in Armenië vaak van niet al te beste kwaliteit. Vanuit Unison kwam vorig jaar een aanvraag om verantwoorde kussens voor rolstoelen beschikbaar te stellen. Die aanvraag hebben we gehonoreerd.

De organisatie Unison zet zich voor de belangen van mensen met fysieke beperkingen in Armenië. Het is een teken van vooruitgang daar steeds meer aandacht voor komt. 

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.