Aanleg irrigatieleidingen Torfavan in een maand gedaan

Maria Goris berichtte ons begin juni dat de aanleg van twee waterleidingen in Torfavan binnen een maand is gefikst. Het hele dorp heeft meegewerkt, zodat nog voor het nieuwe teeltseizoen de vruchten kunnen worden geplukt van deze prachtige nieuwe voorziening.

Maria schrijft: “Het is geweldig dat na bijna een maand werken het gehele project afgerond en operationeel is voor de dorpsvelden/gewassen. De heer Khatchatryan de dorpsleider van dorp Torfavan heeft er veel energie en enthousiasme in gestoken en is met alle dorpsbewoners enorm blij en dankbaar voor het bereikte resultaat. De bedankbrieven geven uiting aan wat er is bereikt met opgave van de verschillen met als resultaat een daaruit voorvloeiende stijgende productie voor de boeren. Als met al een enorm geslaagd project, ook dankzij de onvermoeibare inzet van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië.”

Het project had een budget van 10.000 euro en is gesteund door Wilde Ganzen, maar er is geld overgebleven dat Maria Goris goed kan gebruiken voor andere doeleinden.  Het viel goedkoper uit omdat medewerker Benjamin van Little Bridge ze een stuk goedkoper kon inkopen.

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.