Wie zijn wij?

De Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië bestaat uit een kleine groep mensen die allemaal uit Pijnacker of directe omgeving afkomstig zijn. Henny Bos, Piet van Daalen en Sjaak Oudshoorn zijn er vanaf 2005 bij betrokken en enkele jaren daarna is de voormalige verzekeringsman Jan van der Stoep ook actief geworden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Relatie met Little Bridge

De Stichting Little Bridge is in Armenië de uitvoerende instantie die allerlei projecten opzet: denk aan aanleg van waterleiding of irrigatiesystemen; vernieuwen van scholen; maaltijdprojecten voor ouderen; voedselpakketten en kleding voor arme gezinnen; medische apparatuur voor ziekenhuizen; operaties voor mensen die het zelf niet kunnen bekostigen, vernieuwen en uitbreiden van kindertehuizen, wasmachines en andere voorzieningen voor bejaardentehuizen.

Little Bridge kan dat werk doen dankzij financiële bronnen. Onze stichting is een van die bronnen. Daarnaast zijn er ook gulle gevers uit onder meer Duitsland en Zwitserland.

Help ons!

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Voor verdere informatie kunt u met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


U kunt nu ook direct overmaken via

 

Onze stichting is ANBI-goedgekeurd, wat betekent dat giften financieel aftrekbaar zijn.